Ondersteuning nodig?

Onze adviseurs hebben jarenlange ervaring met veiligheidsprojecten binnen winkelgebieden. Vaak als onderdeel van een winkelstraatmanagementopdracht. Hierdoor weten onze adviseurs uitstekend wat er zoal speelt binnen winkelgebieden en welke thema’s van belang zijn voor de ondernemers. Wilt u als gemeente of winkeliersvereniging zijnde ook een Keurmerk Veilig Ondernemen project starten en heeft u hier hulp bij nodig? Dan kunnen wij u hierbij helpen.

Wij zijn niet alleen inzetbaar als procesbegeleider maar kunnen ook ondersteunend en uitvoerend worden ingezet. Denk hierbij aan ondersteuning voor de secretariaatsfunctie of ondersteuning bij de veiligheidsanalyse.Wilt u geen Keurmerk Veilig Ondernemen project starten maar wel een veiligheidsproject die wat praktischer is en niet volgens de KVO-methodiek werkt? Ook hiervoor kunt u contact met ons opnemen.

Wij leveren altijd maatwerk en passen ons aan aan de wensen van de opdrachtgever. Voor een vrijblijvend advies of een offerteaanvraag kunt u contact opnemen met Zaken Expert via het nummer 088-0300800. U kunt ook uw vraag stellen via het contactformulier.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht